LED-lighting-solutions-300x200
MVP-12-FX014
IMG_2224
IMG_2025

Outdoor Display:

Outdoor Display is een onderdeel van Allround Installations!

Zit uw bedrijf of een van uw locaties op een zicht of A locatie, dan is het nemen van LED scherm wellicht een mooie oplossing voor het promoten van uw bedrijf en/of product.
Het kan zelfs, indien op de juiste manier ingevuld zorgen voor een financiële plus!

Als ervaren installateur zijn wij bekend met alle mogelijke manier voor het installeren van outdoor LED.

U kunt zowel displays plaatsen op een paal op uw terrein, aan de bestaande gevel van uw pand of gewoon langs de doorgaande weg.
Hierin moet uiteraard wel rekening gehouden worden met lokale regelgeving binnen uw gemeente. Deze zorg kunnen wij ook voor u uit handen nemen.

Wij bieden een simpel platform waarop u simpel maar toch professioneel uw reclame kunt beheren.
Door dit simpele platform kunt u makkelijk zelf uw producten updaten en wellicht zelfs reclame voeren voor andere bedrijven in uw regio.
Wanneer u deze reclame van derden plaatst kunt u de kosten van het plaatsten en de maandelijkse stroomkosten terug verdienen door deze ruimte te verkopen.

Naast onze begeleiding, verkoop en installatie is het uiteraard ook mogelijk om het onderhoud vast te laten leggen via ons. Hierin onderscheiden wij ons van andere grote partijen die graag willen verkopen, maar het niet uitmaakt als uw scherm een probleem heeft, wat uiteraard altijd kan voorkomen. Wij doen dit wel!
Tevens zorgt u er zo voor dat de levensduur van uw scherm vergroot word.

Een LED scherm is in veel maten te verkrijgen en daardoor kijken we altijd naar een gepaste oplossing in samenwerking met u als klant.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen, wij staan altijd voor u klaar.